Përdorimi i GPS-it për të zbuluar informacion rreth rrugëve të peshkimit

Veprimet e projektit janë projektuar (WP T2) për të përmirësuar menaxhimin dhe kontrollin e kushteve të qasjes në zonat e caktuara të peshkimit, duke përdorur GPS për të zbuluar informacion rreth rrugëve të peshkimit.

ADRINET gjithashtu ka të bëjë me instalimin e një sistemi gjurmues në marshin e peshkimit për të shënuar (pronarin, anijen, tipin, datën, prodhuesin) dhe të monitorojë humbjen dhe rikthimin e tyre (WP T4).

Këto pajisje kontribuojnë në zhvillimin e një sistemi inovativ që lejon "lokalizimin" dhe "gjurmueshmërinë" e veglave të peshkimit përmes teknologjisë RFID (identifikimi i frekuencës së radios).

Mjetet GPS të kombinuara me mikrochipa të RFID gjithashtu do të lejojnë ofrimin e hartave virtuale për të identifikuar situatat e mundshme të mbipërdorimit të zonave të veçanta të peshkimit.

 

Kontakti

Univeriteti i Barit 
Rr.provinciale n. Km 3

  • Emaili

    Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

 
Orari i punës

  • E martë - E shtunë

    11.00 - 11.30 

  • E diele/E hënë

    Mbyllur 

This website has been produced with the financial assistance of the Interreg IPA CBC Italy-Albania-Montenegro Programme. The contents of this website are the sole responsibility of Municipality of Herceg Novi and can under no circumstances be regarded as reflecting the position of the European Union and of the Interreg IPA CBC Italy-Albania-Montenegro Programme Authorities